Maatregelen bij heropening

Net zoals vele sectoren die ons zijn voorgegaan moeten wij ook extra maatregelen nemen om zowel jullie veiligheid/gezondheid als die van onze medewerkers zoveel mogelijk te kunnen garanderen.

Daarom zetten we hieronder de maatregelen die we genomen hebben op een rijtje.

Deze voorzorgsmaatregelen zullen dus permanent en zonder uitzondering ten allen tijde moeten gerespecteerd worden. We vinden zelf uiteraard niet alles ook even leuk maar we zijn verplicht van de overheid om ons hier aan te houden, daarom rekenen we ook op het nodige begrip hiervoor.

Samen staan we sterk en gaan we ervoor!

 1. Verplicht eigen handdoek bij  hebben en te gebruiken op elk toestel (geen handdoek = niet sporten!)  Er kunnen/mogen geen handdoeken meer van de club zelf uitgeleend worden!
 2. Verplicht bij binnenkomen handen ontsmetten (wij voorzien het nodige)
 3. Te allen tijde minimaal 1,5m afstand houden van iedereen
 4. Verplicht elk toestel zelf te reinigen na gebruik (papier + desinfecterende spray is voorzien, papier nadien per direct in juiste vuilbak gooien)
 5. Toestellen die aangeduid zijn niet in gebruik nemen (ook niet om even uit te rusten)
 6. Hou het toiletbezoek en alle andere ruimtes proper, kleed je op voorhand om in je sportoutfit (douches, sauna en kleedkamers mogen niet in gebruik gesteld worden)
 7. Betreed de club enkel met propere schoenen
 8. Gebruik de vuilnisbakken om alles weg te gooien, (er staan er voldoende over de club verspreid) zo dienen onze medewerkers ook zo weinig mogelijk ander dan hun eigen werkmateriaal aan te raken
 9. Gebruik je een hartslagmeter van bij ons? Koop bij voorkeur ééntje aan (dit kan nog altijd aan de voordeelprijs van €39)
 10. Voelt u zichzelf niet goed, u moet niezen, heeft u hoofd- keelpijn, loopneus, … blijf dan thuis
 11. Volg de richtlijnen op van onze medewerkers en toon begrip als deze je aanspreekt als hij/zij ziet dat er afgeweken wordt (het is voor ieders bestwil)
 12. Neem je deel aan een groepsles? Reserveren is verplicht! Niet gereserveerd = geen deelname
 13. Verlaat de club na het sporten zo snel mogelijk. Lounge ruimte is gesloten
 14. Geen lichamelijk contact met iemand anders (schouderklopjes, hand geven, helpen bij oefeningen, …)
 15. De medewerkers kunnen op elk ogenblik de toegang weigeren als de club te vol zit en de veiligheidsvoorschriften hierdoor niet meer gegarandeerd kunnen worden. (graag alvast uw begrip hiervoor indien dit zou voorvallen)
 16. Verplicht badgen (in –en uitchecken) bij aankomst en vertrek van de club (dit ifv mogelijke ‘contact tracing’)
 17. Sporten met vrienden is leuker. Tijdens de maand juni doen we tevens ook een “bring a friend  tot maximum 2 personen gratis (op afspraak) gedurende 1 week kan meebrengen! Reageer op deze mail om de 2 namen met nummer door te geven en ontvang een GRATIS FLES BUBBELS om onze opening samen te vieren. We reiken per club maximum 30 bonnen.

Niet al deze maatregelen zijn standaard opgenomen in ons huisreglement en/of overeenkomst. Dit zijn extra verplichte maatregelen opgelegd door de overheid om een mogelijkheid te creëren jullie toegang tot de club te kunnen geven en terug te komen sporten.

Wij hopen hier echt op uw begrip, ook wij zullen verder ons uiterste best doen dit zo correct en vlot mogelijk te laten verlopen.

Nogmaals willen wij er wel op voorhand op drukken dat alle (extra) regels verplicht in acht genomen dienen te worden voor een gezonde situatie in onze club te behouden, dit is zowel voor onze medewerkers als voor uzelf van levensbelang!

Positieve groeten,

On Line Team

E-Gym: Fit & Vitaal in 30 minuten per training

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Wilt u daar niet teveel tijd aan besteden en ondertussen wel me...

Lees meer

NIEUW : Verlies 2 kledingmaten met Belly Attack!

Snel afvallen op de juiste plaats mogelijk !!! Met het totaalconcept van de BellyAttack® wordt gebruik gemaakt van gepatent...

Lees meer
Meer nieuws
 • Reclame 1

  Afvallen? Belly Attack!

  Snel afvallen op de juiste plaats mogelijk! Het totaalconcept van de Belly Attack is het zeer effectief als afslankmethode.

  Lees meer
 • Reclame 2

  Personal Training

  On Line Fitness werkt met goed opgeleide Personal Trainers die onze sporters bijstaan met hun trainingen.

  Lees meer
 • Reclame 3

  Ervaar 7 Dagen Gratis Fitness!

  Vraag direct online 7 Dagen Gratis Fitness aan in Ninove, Tervuren of Brakel via onderstaand formulier. On Line Fitness neemt dan contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

  Lees meer
Lien Ghijsels

"Ik leerde bij On Line fitness ook heel wat nieuwe mensen kennen, personen waarmee ik een hechte vriendschap heb opgebouwd."

Lien Ghijsels
 Deborah De Sadeleer

"De groepslessen spreken mijzelf het meeste aan, het motiveert mij om samen in groep te kunnen afzien. "

Deborah De Sadeleer
Katerina Droeshout

"Het On Line fitness team staat altijd klaar voor een vriendelijk woordje uitleg of een trainingsschema op maat."

Katerina Droeshout