Zumba bij On Line Fitness

Zumba is nog steeds een hype in On Line Fitness. Net omdat de bewegingen op ritmisch, opzwepende muziek gebeuren, heb je niet het gevoel dat je intensief aan het sporten bent. Nochtans verbruik je heel wat extra calorieën met een Zumba workout, pure vetverbranding dus!

Elke vorm van beweging heeft een positief effect op je lichaam, dus zeker een regelmatige Zumba sessie. Want zeg nu eens eerlijk: een mix van dans, muziek, lachende mensen en daarbij dan ook nog eens extra lichaamsvet verbranden, wie kan daar aan weerstaan?

Tijdens de Zumba les wordt de hele boel op stelten gezet in de fitness, pure fun dus en dit zowel in Ninove, Brakel, Liedekerke als in Lennik. Change your Life Style, Be Just Fit!

Maak nu 7 Dagen Gratis kennis met Zumba!

Vraag direct online  7 Dagen Gratis Fitness aan via onderstaand formulier. Online Fitness neemt dan vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

E-Gym: Fit & Vitaal in 30 minuten per training

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Wilt u daar niet teveel tijd aan besteden en ondertussen wel me...

Lees meer

NIEUW : Verlies 2 kledingmaten met Belly Attack!

Snel afvallen op de juiste plaats mogelijk !!! Met het totaalconcept van de BellyAttack® wordt gebruik gemaakt van gepatent...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe nu de lidmaatschapstest!

  De lidmaatschapstest bij On Line Fitness en ontdek wel abonnement bij jou past!

  Lees meer
 • Belly Attack

  Afvallen? Belly Attack!

  Snel afvallen op de juiste plaats mogelijk! Het totaalconcept van de Belly Attack is het zeer effectief als afslankmethode.

  Lees meer
 • Personal Training

  Personal Training

  On Line Fitness werkt met goed opgeleide Personal Trainers die onze sporters bijstaan met hun trainingen.

  Lees meer
 • 7 Dagen Gratis Fitness

  Ervaar 7 Dagen Gratis Fitness!

  Vraag direct online 7 Dagen Gratis Fitness aan in Ninove of Brakel via onderstaand formulier. On Line Fitness neemt dan contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

  Lees meer
Lien Ghijsels

"Ik leerde bij On Line fitness ook heel wat nieuwe mensen kennen, personen waarmee ik een hechte vriendschap heb opgebouwd."

Lien Ghijsels
 Deborah De Sadeleer

"De groepslessen spreken mijzelf het meeste aan, het motiveert mij om samen in groep te kunnen afzien. "

Deborah De Sadeleer
Katerina Droeshout

"Het On Line fitness team staat altijd klaar voor een vriendelijk woordje uitleg of een trainingsschema op maat."

Katerina Droeshout