Zumba bij On Line Fitness

Zumba is nog steeds een hype in On Line Fitness. Net omdat de bewegingen op ritmisch, opzwepende muziek gebeuren, heb je niet het gevoel dat je intensief aan het sporten bent. Nochtans verbruik je heel wat extra calorieën met een Zumba workout, pure vetverbranding dus!

Elke vorm van beweging heeft een positief effect op je lichaam, dus zeker een regelmatige Zumba sessie. Want zeg nu eens eerlijk: een mix van dans, muziek, lachende mensen en daarbij dan ook nog eens extra lichaamsvet verbranden, wie kan daar aan weerstaan?

Tijdens de Zumba les wordt de hele boel op stelten gezet in de fitness, pure fun dus en dit zowel in Ninove, Brakel als in Tervuren. Change your Life Style, Be Just Fit!

Maak nu 7 Dagen Gratis kennis met Zumba!

Vraag direct online  7 Dagen Gratis Fitness aan via onderstaand formulier. Online Fitness neemt dan vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuw in Tervuren: fitness op de Milon Cirkel!

De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Je trainer stelt éénmaal alle toestellen...

Lees meer

Gloednieuwe website

Het is je vast al opgevallen: On Line Fitness heeft een prachtige nieuwe website. We hopen al onze klanten en nieuwe bezoekers ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Reclame 1

  Afvallen? Belly Attack!

  Snel afvallen op de juiste plaats mogelijk! Het totaalconcept van de Belly Attack is het zeer effectief als afslankmethode.

  Lees meer
 • Reclame 2

  Personal Training

  On Line Fitness werkt met goed opgeleide Personal Trainers die onze sporters bijstaan met hun trainingen.

  Lees meer
 • Reclame 3

  Ervaar 7 Dagen Gratis Fitness!

  Vraag direct online 7 Dagen Gratis Fitness aan in Ninove, Tervuren of Brakel via onderstaand formulier. On Line Fitness neemt dan contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

  Lees meer
Lien Ghijsels

"Ik leerde bij On Line fitness ook heel wat nieuwe mensen kennen, personen waarmee ik een hechte vriendschap heb opgebouwd."

Lien Ghijsels
 Deborah De Sadeleer

"De groepslessen spreken mijzelf het meeste aan, het motiveert mij om samen in groep te kunnen afzien. "

Deborah De Sadeleer
Katerina Droeshout

"Het On Line fitness team staat altijd klaar voor een vriendelijk woordje uitleg of een trainingsschema op maat."

Katerina Droeshout