On Line Fitness onderscheid zich door goede en persoonlijke begeleiding!

On Line Fitness Brakel, Lennik, Liedekerke en Ninove biedt een zeer uitgebreid gamma toestellen aan onder begeleiding. Elk toestel is met de grootste zorg, met zin voor kwaliteit en speciaal voor jou geselecteerd. De toestellen kunnen onderverdeeld worden in verschillende categorieën:

Vetverbranding

Je wilt enkele kilo’s kwijt, maar je sport niet graag? Klinkt dit bekend in de oren? Wij hebben de oplossing! Wij zijn gespecialiseerd in vetverbranding en in het geven van voedingsadvies om zo snel en zo efficiënt mogelijk jouw doelstellingen te behalen.

Bij vetverbranding worden vetten verbrand en omgezet in energie. Een gepersonaliseerd trainingsschema dat slechts 45 minuten duurt, zorgt ervoor dat je optimaal resultaat bereikt en meer energie krijgt!

Conditieopbouw

Heb je soms last van vermoeidheid, ben je moe als je de trappen opgaat of een ganse dag gewerkt hebt? Dan is nu het moment om je conditie een boost te geven! Conditietraining gebeurt op onze cardiotoestellen. Al onze cardiotoestellen zijn uitgerust met een hartslagmeter om nog effectiever te gaan trainen. Change your Life Style, Be Just Fit!

Tijdens een cardio-workout train je het hart-en vaatstelsel. Dit heeft een gunstig effect op je bloeddruk en vermindert de kans op hart-en vaatziekten. Cardio-fitness is goed om je cholesterol te verlagen, het vetgehalte in je bloed te verlagen en versterkt je immuunsysteem. Niet onbelangrijk, cardiotraining is gewoon fun!

Krachttraining

Met krachttraining train je de verschillende spiergroepen. Zo krijg je meer massa, zul je sterker worden en zal je lichaam worden verstevigd naargelang het programma wordt opgesteld.

Ons groot gamma aan krachttoestellen, zowel in Brakel, Lennik, Liedekerke en Ninove zorgt ervoor dat zowel mannen als vrouwen zich thuis voelen tussen de krachttoestellen. Wist je trouwens dat krachttraining ook goed is om vet te verbranden?

Rug-/knieklachten

Fabeltje of niet: “Met rug- en knieklachten mag u niet fitnessen.” Fabeltje natuurlijk! Fitness helpt jou om te revalideren na een operatie of om je spieren na een blessure of operatie te versterken. Het is net dan voor jou nog belangrijker om te fitnessen. Onze goed opgeleide begeleiders staan klaar om voor jou een aangepast trainingsschema op te stellen.

Hartklachten

Een persoon met hartklachten kan perfect sporten met een aangepast trainingsschema waarin hoge piekbelastingen van het hart vermeden worden. On Line Fitness werkt ook samen met een kinesist om je een nog betere en veiligere work-out te garanderen.

Start to run

Hoogtijd om iets aan je conditie te doen? Loop je graag? Dan is het nu het moment om te beginnen lopen! Start to run bestaat uit aangepaste loopschema’s die week na week aangepast worden.

Onze loopbanden zijn uitgerust met schokdempers zodat je geen last krijgt aan rug of knieën. Onze programma's worden opgesteld op basis van de hartslag die het lopen vergemakkelijken, leuker maken en meer resultaat bieden!

Ingangsproeven

Droom je ervan om bij de politie, brandweer of leger te gaan? Maar schrikt het functioneel parcour je af? Geen paniek, we hebben er ervaring mee, On Line Fitness helpt jou bij de voorbereiding van de testen. Door middel van aangepaste trainingsschema’s die zowel bestaan uit cardio- als uit krachttraining, bereiden wij jou voor op de hindernissen die je moet afleggen. Intervaltraining is hiervoor ideaal.

Intervaltraining is veel efficiënter dan een gewone training. Zoals de naam het zegt wordt er met een intervaltraining in intervallen getraind. Je wisselt dus continu de snelheid van je training, van zeer intensief naar gemiddeld en dan terug, ideaal voor een sneller resultaat. Change your Life Style, Be Just Fit!

Stel niet uit, start met 7 Dagen Gratis Fitness!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

E-Gym: Fit & Vitaal in 30 minuten per training

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Wilt u daar niet teveel tijd aan besteden en ondertussen wel me...

Lees meer

NIEUW : Verlies 2 kledingmaten met Belly Attack!

Snel afvallen op de juiste plaats mogelijk !!! Met het totaalconcept van de BellyAttack® wordt gebruik gemaakt van gepatent...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe nu de lidmaatschapstest!

  De lidmaatschapstest bij On Line Fitness en ontdek wel abonnement bij jou past!

  Lees meer
 • Belly Attack

  Afvallen? Belly Attack!

  Snel afvallen op de juiste plaats mogelijk! Het totaalconcept van de Belly Attack is het zeer effectief als afslankmethode.

  Lees meer
 • Personal Training

  Personal Training

  On Line Fitness werkt met goed opgeleide Personal Trainers die onze sporters bijstaan met hun trainingen.

  Lees meer
 • 7 Dagen Gratis Fitness

  Ervaar 7 Dagen Gratis Fitness!

  Vraag direct online 7 Dagen Gratis Fitness aan in Ninove of Brakel via onderstaand formulier. On Line Fitness neemt dan contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

  Lees meer
Lien Ghijsels

"Ik leerde bij On Line fitness ook heel wat nieuwe mensen kennen, personen waarmee ik een hechte vriendschap heb opgebouwd."

Lien Ghijsels
 Deborah De Sadeleer

"De groepslessen spreken mijzelf het meeste aan, het motiveert mij om samen in groep te kunnen afzien. "

Deborah De Sadeleer
Katerina Droeshout

"Het On Line fitness team staat altijd klaar voor een vriendelijk woordje uitleg of een trainingsschema op maat."

Katerina Droeshout