On Line Fitness, ook jouw bedrijf

Het belangrijkste is de lichamelijke en geestelijke gezondheid. De kwaliteit hiervan bepaalt hoe je je voelt en wat je met je leven doet. Hoe meer je sport, hoe beter en hoe fitter je jezelf voelt. Sport geeft je energie en maakt je stressbestendig. Eveneens ben je minder vaak ziek en hebt je een hogere arbeidsproductiviteit, wat voor iedereen goed is.

Zelfs al sport je maar één maal per week, het maakt je sterker en gezonder. Om maximaal resultaat te garanderen is 2 à 3 maal aangeraden. Be Just Fit!

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat sportende werknemers productiever zijn en minder 'ziekteverlof' nemen dan hun niet sportende collega’s. Dit geldt vooral voor de mensen met een zittend beroep.

Bedrijfsfitness houdt werknemers fit en gezond!

Heb jij een bedrijf of werk je in een bedrijf en vind je de gezondheid van je collega's belangrijk? Contacteer ons dan zodat we samen kunnen kijken op welke manier we ervoor kunnen zorgen dat iedereen er voordeel uit haalt!

 • * velden zijn verplicht.

E-Gym: Fit & Vitaal in 30 minuten per training

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Wilt u daar niet teveel tijd aan besteden en ondertussen wel me...

Lees meer

NIEUW : Verlies 2 kledingmaten met Belly Attack!

Snel afvallen op de juiste plaats mogelijk !!! Met het totaalconcept van de BellyAttack® wordt gebruik gemaakt van gepatent...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe nu de lidmaatschapstest!

  De lidmaatschapstest bij On Line Fitness en ontdek wel abonnement bij jou past!

  Lees meer
 • Belly Attack

  Afvallen? Belly Attack!

  Snel afvallen op de juiste plaats mogelijk! Het totaalconcept van de Belly Attack is het zeer effectief als afslankmethode.

  Lees meer
 • Personal Training

  Personal Training

  On Line Fitness werkt met goed opgeleide Personal Trainers die onze sporters bijstaan met hun trainingen.

  Lees meer
 • 7 Dagen Gratis Fitness

  Ervaar 7 Dagen Gratis Fitness!

  Vraag direct online 7 Dagen Gratis Fitness aan in Ninove of Brakel via onderstaand formulier. On Line Fitness neemt dan contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

  Lees meer
Lien Ghijsels

"Ik leerde bij On Line fitness ook heel wat nieuwe mensen kennen, personen waarmee ik een hechte vriendschap heb opgebouwd."

Lien Ghijsels
 Deborah De Sadeleer

"De groepslessen spreken mijzelf het meeste aan, het motiveert mij om samen in groep te kunnen afzien. "

Deborah De Sadeleer
Katerina Droeshout

"Het On Line fitness team staat altijd klaar voor een vriendelijk woordje uitleg of een trainingsschema op maat."

Katerina Droeshout