Afvallen onder begeleiding bij On Line Fitness!

On Line Fitness Brakel, Lennik, Liedekerke en Ninove is gespecialiseerd in afvallen door middel van vetverbranding. Ook geven wij voedingsadvies om zo snel en zo efficiënt mogelijk uw doelstellingen te behalen. Bij vetverbranding worden vetten verbrand en omgezet in energie. Een gepersonaliseerd trainingsschema dat slechts 45 minuten duurt, zorgt ervoor dat u uw resultaat bereikt en u meer energie krijgt!

Ondersteuning door voedingsschema's

Het is belangrijk om voor elke persoon het juiste voedingsschema op te stellen. Minder grote hoeveelheden eten en meer gespreide maaltijden. Het grote voordeel van een proteïnedieet of eiwitdieet is dat je niet je spieren gaat verbranden maar vetten. Hierdoor heb je vrij snel resultaat. On Line Fitness werkt met het voedingsmerk Ligna Vita.

Wij  helpen je met afslanken en om je doel te behalen krijg je van ons begeleiding. Beproefde methodes om gewicht te verliezen zijn o.a.:

 

Meer informatie over onze afslankprogramma's?

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang alle informatie over afvallen bij On Line Fitness Ninove, Lennik en Brakel.

 • * velden zijn verplicht.

E-Gym: Fit & Vitaal in 30 minuten per training

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Wilt u daar niet teveel tijd aan besteden en ondertussen wel me...

Lees meer

NIEUW : Verlies 2 kledingmaten met Belly Attack!

Snel afvallen op de juiste plaats mogelijk !!! Met het totaalconcept van de BellyAttack® wordt gebruik gemaakt van gepatent...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe nu de lidmaatschapstest!

  De lidmaatschapstest bij On Line Fitness en ontdek wel abonnement bij jou past!

  Lees meer
 • Belly Attack

  Afvallen? Belly Attack!

  Snel afvallen op de juiste plaats mogelijk! Het totaalconcept van de Belly Attack is het zeer effectief als afslankmethode.

  Lees meer
 • Personal Training

  Personal Training

  On Line Fitness werkt met goed opgeleide Personal Trainers die onze sporters bijstaan met hun trainingen.

  Lees meer
 • 7 Dagen Gratis Fitness

  Ervaar 7 Dagen Gratis Fitness!

  Vraag direct online 7 Dagen Gratis Fitness aan in Ninove of Brakel via onderstaand formulier. On Line Fitness neemt dan contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

  Lees meer
Lien Ghijsels

"Ik leerde bij On Line fitness ook heel wat nieuwe mensen kennen, personen waarmee ik een hechte vriendschap heb opgebouwd."

Lien Ghijsels
 Deborah De Sadeleer

"De groepslessen spreken mijzelf het meeste aan, het motiveert mij om samen in groep te kunnen afzien. "

Deborah De Sadeleer
Katerina Droeshout

"Het On Line fitness team staat altijd klaar voor een vriendelijk woordje uitleg of een trainingsschema op maat."

Katerina Droeshout